WebsitesWe hebben alle kwaliteiten in huis!

Wij zijn nieuwsgierig naar uw plannen! Bel ons voor vrijblijvend advies 06 - 83 23 72 89.

De inhoud

Content is key, oftewel uw website draait om de inhoud. Welke boodschap wilt u overbrengen aan uw bezoekers? Welke teksten en afbeeldingen horen daarbij? Allemaal vragen die wij voor u kunnen beantwoorden.

De vormgeving

Vormgeving is niet alleen een kwestie van persoonlijke smaak. De uitstraling moet passen bij de doelgroepen die u wilt aanspreken. Onder andere kleur, indeling en lettertype zijn aspecten, waarover zorgvuldig moet worden nagedacht . Wij helpen u bij het maken van de juiste keuzes.

De functionaliteit

U heeft een website nodig in meerdere talen? Een webshop? Wij integreren deze functies moeiteloos in uw website. Andere voorbeelden: nieuwsbrieven, formulieren, koppelingen met social media en vastlegging van gegevens in een database.

Gevonden worden

De wegen van Google zijn (nagenoeg) ondoorgrondelijk. Als u echter bereid bent om te adverteren (via Adwords), vergroot dit zeker de kans dat u meer vooraan in de zoekresultaten voorkomt. Maar er zijn nog meer manieren om de vindbaarheid van uw website te verbeteren. Wij adviseren u graag.

De techniek

Om de software hoeft de klant zich niet te bekommeren, vinden wij. Die moet gewoon stabiel, robuust en betrouwbaar zijn. Wij bouwen onze websites met WordPress of Joomla CMS. Deze zgn. Content Management Systemen worden wereldwijd voor miljoenen websites gebruikt. Ze zijn rijk aan functionaliteit en uitbreidingsmogelijkheden. Een andere belangrijke factor is de webhosting. Dit doen we al jaren bij Hosting2Go, een betrouwbare partij met een uitstekende service.

Het onderhoud

Iedere website heeft onderhoud nodig. Met enige regelmaat komen software updates beschikbaar. Maar u wilt misschien ook nieuwe functionaliteit gaan gebruiken. Is uw site bijvoorbeeld goed te bedienen op een smart phone? U gaat wellicht zelf uw content up-to-date houden en dan is het goed te weten dat Joomla CMS zeer gebruikersvriendelijk is. Maar u kunt het onderhoud van uw site ook (gedeeltelijk) aan ons overlaten.